.

~Malaikat turun ke Ka'bah??~

Assalamualaikum semua..ni kre post kedua aqu smenjak menceburi bidang blogger nih (cehh >.<).  skank nih aqu tgh tunggu nk b'buka puasa.adushh, lgi 1 jam stengah g (v.v) . sambil tu aqu usha2 la mukabuku (facebook). klik punye klik t'jmpe lak ade org post video nih. nmpak cam mnarik je sbb video tu psal malaikat turun ke ka'bah. cerita sebenar nye aqu xtaw laa tapi aqu ssh ckit la nk caye something tu law melaui video. yela kan sbb skank ni teknologi dah maju. sume bnde leh edit baik pnye.


Yang aqu plek sgt, npe orang yg record video tu cam taw2 bnde tu(malaikat) terbang ke mne.xnampak cam dirakam secara xsengaje je. tpi tu lah believe it or not, aqu tgk gak.if Allah S.W.T says "Qun F`ahyaa Qun"..annything can happen....

Perhatikan atas Ka'bah tu...Itu ke Malaikat??? 

Korang  rse cmne?...by the way..aqu nk share stu lagi video yg mmg sweet lah aqu rse.video ni psal kasih sayang seseorang insan..xkira la sahabat ke, family, couple or even kt binatang skali pon.perasaan sayang tu pasti ade sbb ia nya sifat semula jadi manusia.hidup xb'mkne tanpa kasih sayang dr seseorang atau kepada seseorang. jadi jgn sia2 kan kasih sayang dari seseorang itu dengan mencari yang lebih baik. so renung2 kan lah....  
(。◕‿◕。)



p/s : Sorry ek law post aqu ringkas je..biase la bdak bru nk belajar.hehehe!.. xreti nk cerita panjang2 =p

Category: 0 comments

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts