.

Malaysian Car

Assalamualaikum sume..lme la plak aqu xupdate blog..coz xde topic kot..hehe..tbe2 arini ni trase free plak nk cter sal malaysian car..bkan nk buruk2 kan tpi untuk b'kongsi maklumat ngan korang..so korang sendiri leh wat pmikiran logik sendiri..sama ada nk pilih kreta murah tpi xselamat or kreta mahal yg jamin keselamatan korang....

Setahu aqu crew top gear ni agak famous laa bab2 kreta ni kan..coz byk company yg sponsor dye org untuk test kreta kluaran dye orang...untuk kepentingan pengguna gak so korang xdela just pandang dri luaran je..nmpak lawa je trus nk bli...xtaw lak slamat or x kan??...jadi dye org ni agak m'bantu jgak laa walaupun sometime dye org kutuk lbih2 kan..hehe >.< ..so anything just tgk episode top gear wif malaysian car =X


Banyak bnde plastik?hmm...agak la kan..tpi tu la..xsume nye btul pe yg dye ckap..salah stu nye, kreta ni sume untuk saiz orang asia..mne leh same kan ngan saiz dye orang ..kan2?..memang xslesa lah law dye orang yg drive kreta malaysia....


Ok law psal nih...aqu xtaw nk ckap pe..hehe...safety first!!...


Memang hancur ar kreta tu..zzzz...yg dye hancurkan body kreta tu aqu fham pe yg dye cb smpaikan..but yg sterusnye..erkk...korang fkir laa ek..haha >.<

So tu je laa yg aqu leh share..nk taw lbih lanjut..korang search la sndiri kt youtube..jgn search bnde lain lak ek..kih3...choww =X

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts